Jungian Type Index

De Jungian Type Index – JTI is een persoonlijkheidsvragenlijst bestaande uit 56 online in te vullen vragen die je helpt om je persoonlijke voorkeuren inzichtelijk te krijgen. Persoonlijke uitleg van de JTI en je voorkeuren geeft niet alleen inzichten in je eigen voorkeur maar ook in de voorkeur van anderen. De JTI geeft inzicht in de verschillende fasen, waarin je je voorkeuren ontwikkelt en gebruikt.

Persoonlijke terugkoppeling Jungian Type Index, JTI

De JTI vragenlijst wordt online ingevuld en de terugkoppeling zal altijd in een persoonlijk gesprek plaatsvinden. Het gesprek is altijd vertrouwelijk en de voorkeuren van iemand worden slechts met toestemming van diegene gedeeld met anderen. De terugkoppeling van de JTI duurt gemiddeld zo’n 1,5 tot 2 uur. Ook is het natuurlijk mogelijk om een vervolggesprek te plannen na de eerste terugkoppeling. Wilt je meer weten over de Jungian Type Index (individueel) – JTI en de tarieven, neem dan contact.

Rapportages Jungian Type Index, JTI

In de uitvoerige rapportage van de JTI vind je veel informatie over je persoonlijke voorkeuren. Daarbij komen in ieder geval de volgende onderwerpen aan de orde;

  • De dynamiek binnen jouw voorkeurstype
  • Dominante functie (je sterkste voorkeur), de Hulpfunctie, de Leerfunctie en de Ondergeschikte functie
  • Communicatie
  • Leerstijl
  • Werk, Werkomgeving en potentiële sterktes
  • Werkstijl
  • Teamrollen, welke rollen binnen een team hebben vanuit de JTI je voorkeur en interesse.
  • TeamINzicht en de Jungian Type Index – JTI

De JTI vormt ook de basis voor TeamINzicht. Met TeamINzicht, kunnen we een trainingsprogramma opstellen voor teams waarbij de persoonlijke voorkeuren, typologie en persoonlijke wensen vanuit het team de basis gaan vormen voor meer inzicht, meer begrip voor elkaar en een nog betere samenwerking binnen het team.

Accreditatie Jungian Type Index – JTI

Matthieu Beunders is geaccrediteerd voor de JTI en past deze toe voor individuele coaching en teamontwikkeling. Ook is hij lid van de JTI intervisiegroep Oost Nederland.

Bel ons gelijk
Stel een vraag