Zes jaren geleden op 5 mei 2011 schreef ik Progress to Go in bij de Kamer van Koophandel. Een keuze  voor het ondernemerschap en het vak van trainer en coach. Ik kijk intussen terug op 6 dynamische jaren met de ‘nodige’ pieken en dalen in meerdere opzichten.

Iedereen die op zijn of haar wijze heeft bijgedragen aan deze mooie jaren ben ik dankbaar omdat jullie me hebben gebracht waar ik nu sta! Of je er nu was of bent als collega, coach, klant, twittervolger, opdrachtgever, coachee, deelnemer in training, teamontwikkeling of kennissessie, Facebook-vriend, werkplekdeler, inspirator, prospect, LinkedIn-connectie, mede-organisator, opleider, ambassadeur of inzichtverschaffer.. dank voor jouw deel in deze jaren!

En de traktatie? Inzicht in jouw gedragsvoorkeur op basis van de Jungian Type Index. Na het invullen van een online vragenlijst bespreken we in een uitgebreid coachgesprek jouw eigen voorkeurstijlen, en de invloed daarvan op je communicatie, werk- en leerstijlen, teamrollen, motivatie en samenwerking met anderen.

Je kan dit inzicht ter kennisname meenemen en voor jezelf houden of delen met anderen, dat is aan jou.

Hoe kom je hiervoor in aanmerking?

Heel makkelijk, reageer via een mailtje of (privé)bericht in LinkedIn, Twitter of Facebook en geef aan wat jouw doel zou zijn met dit extra inzicht in jezelf. Wil jij het cadeau aan een ander schenken, schrijf dan waarom juist hij of zij dit verdient.

Je kunt jezelf of een ander aanmelden tot vrijdag 5 mei, 17:00 uur. Maandag 8 mei wordt de gelukkige bekend gemaakt!

Bel ons gelijk
Stel een vraag