Matthieu Beunders: Ik ben de actieve spil in alle activiteiten van Progress to Go. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de drijfveren van mensen.

  • Waarom doe je wat je doet?
  • Hoe maak je de keuze tussen A en B?
  • Ben je je bewust dat je kunt kiezen?

Mijn jarenlange managementervaring in de zakelijke en financiële dienstverlening heeft er voor gezorgd dat ik groepsprocessen en organisatiestructuren begrijp en doorzie.

In 2011 heb ik gekozen voor het vak ‘mens’ om me hier helemaal op te richten. Vanuit oprechte betrokkenheid, maar met een zakelijke aanpak wil ik je helpen verder te ontwikkelen. Het draait immers om jouw Progress!

Met een scherp analytische kijk, gecombineerd met humor, ben ik in staat echt te luisteren en een doorsteek naar inzicht te maken. Hierbij kan het gaan om managementprocessen, groepsdynamiek of persoonlijke ontwikkeling. Mijn opleiding tot professioneel trainer en coach geeft me de gereedschappen en actuele modellen om tot resultaten te komen. Ook in mijn vak is het van belang je te blijven ontwikkelen om morgen beter te zijn dan vandaag. Ik blijf me daarom als trainer en coach voortdurend ontwikkelen door het volgen van training en opleidingen, het bijwonen van bijeenkomsten en webinars en laat me inspireren door boeken.

Progress to Go werkt niet alleen, maar gelooft in samenwerking en co-creatie. Daarom werk ik met een compact en betrokken netwerk van specialisten waarin ik geloof. Indien nodig werken we in wisselende samenstelling aan de juiste oplossing. Voor iedere vraag het juiste antwoord!

Neem gerust contact op voor een gesprek over jouw vraag:

Bel ons gelijk
Stel een vraag