Verbeter je online meeting; vergader effectiever én prettiger

Kies online coaching voor direct resultaat

Beeldbellen via Teams van Office 365, Skypen, Zoomen, inbellen via Signal… je hoort en ziet de online vergaderplatforms massaal voorbij komen. Zeker nu in deze anderhalve meter afstand economie. Veel organisaties schakelen snel naar thuiswerken en online vergaderen. Onverdeeld succesvol? Nou nee, zeker niet altijd, als je denkt aan de vele komische filmpjes op socials over opstartproblemen. En vervolgens… het gekakel door elkaar en het gebrek aan structuur tijdens het online overleg.

trainingen

Inspirerend vergaderen op afstand
Je wilt dat iedereen online aanhaakt. Dat iedereen ruimte krijgt en zich genodigd voelt om iets te zeggen op relevante momenten. Mooi, maar hoe bereik je dat? Hoe haal je meer uit de online vergaderingen? Hoe voorkom je dat iedereen door elkaar praat en gek wordt van de verschillende achtergrondgeluiden van deelnemers? Hoe zorg je dat je de non verbale communicatie van mensen niet over het hoofd ziet? Hoe maak je informele gesprekken mogelijk (die we ‘vroeger’ bij de koffieautomaat hadden)?

Coach de online voorzitter
De rol van de voorzitter is cruciaal tijdens een online meeting. Een goede voorbereiding is daarbij het halve werk. Met online coaching van Progress to Go, verbeter je de kwaliteit en het resultaat van je online vergadering. Tijdens deze coaching on the job krijg je handvatten om de online vergaderingen (nog) beter te leiden. Je optimaliseert jouw persoonlijke vaardigheden. De online meetings verlopen daarna soepel en effectief. En… de betrokkenheid van deelnemers (thuiswerkers) neemt toe.

Mail voor online coaching van jouw online meeting
Tijdens de online coaching van Progress to Go leren managers en teamleiders hoe ze efficiënter en effectiever online vergaderen.

Inhoud online coaching voorzitters

  • Online intakegesprek tussen de leidinggevende/voorzitter en de coach

  • De coach observeert een online vergadering (ongeveer een uur)

  • Online bespreking, advies en tips gericht op verbetering van de volgende online vergaderingen

All-in prijs: € 165 *

*) Exclusief btw, eventueel extra coaching mogelijk o.b.v. uurtarief.

Bel ons gelijk
Meld je aan